Ahad, 11 November 2012

Makluman Awal Blogger

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia...

Syukur Alhamdullillah ke Hadrat Ilahi, berkat kesabaran, bimbingan rakan sekuliah, disamping memberanikan diri mencuba meneroka fungsi blog akhirnya saya dapat menghasilkan Laman Blog Individu ini. Semoga dengan adanya perkongsian ilmu sebegini akan menambahkan lagi ilmu pengetahuan dalam bidang ICT sejajar dengan zaman kemodenan pada masa kini.
          Segala usaha selama ini akhirnya membuahkan hasil blog seperti ini. Harapan saya agar melalui Platform Blog ini saya dapat menyampaikan sebarang perkongsian maklumat kepada rakan dan murid-murid di peringkat sekolah pada masa akan datang.
          Sekali lagi diucapkan ribuan terima kasih di atas tunjukajar yang diberikan oleh rakan dan tutor dalam merealisasikan impian pembinaan blog saya ini.

0 ulasan:

Catat Ulasan

Makluman Blogger

Pemilik blog ini tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku kerosakan atau masalah pada system komputer pelawat semasa/sesudah melawat laman ini. Juga tidak akan bertanggungjawab terhadap kerosakan hartabenda pelawat sekiranya pelawat mencuba tutorial atau apa apa sahaja yang dipersembahkan dalam blog ini. Segala tulisan dan pandangan dalam blog ini adalah telus. Segala artikel-artikel atau bahan-bahan info adalah dipetik dari pelbagai sumber dan disiarkan sebagai rujukan semata mata.Penulis terlebih dahulu memohon ampun dan maaf sekiranya ada antara artikel atau tulisan yang menyentuh/menganggu emosi para pelawat. Ucapan terima kasih kepada pihak sumber kerana segala rujukan adalah amat bermanafaat kepada kami.